Mini PTZ kamera

Mini PTZ kamera

Ostavite komentar
Novosti 23/02/2021

Benefiti

U poređenju sa tradicionalnim video nadzorom, mini PTZ sa aktivnim zastrašivanjem može odmah zaustaviti nelegalne događaje. Jednom kada se detektuje uljez, PTZ će pokrenuti strob svetla i audio alarme. Dizajniran je za proterivanje uljeza pre nego što pokušaju da uđu na zabranjeno mesto.

Otkrivanje ljudskog tela i alarm upozorenja

Mini PTZ sa aktivnim zastrašivanjem namenjen je otkrivanju ljudskog tela i filtriranju lažnih alarma od malih životinja ili drugih nebitnih predmeta. Pored toga, lampice upozorenja su dizajnirane u crvenoj i plavoj boji, što je još uočljivije. A kada se dogodi provala, druga dva svetlosna upozorenja će se upaliti da bi se dobila jasna slika.

Protekcija 24/7

Pokrenuta tehnologijom LightHunter, može pružiti odlične performanse u okruženjima sa izuzetno slabom osvetljenošću. Uz motorizovano sočivo sa četvorostrukim optičkim zumom, PTZ omogućava više detalja na nadzornoj slici.

Dvosmerna komunikacija

Pored toga, ugrađeni mikrofon i zvučnik olakšavaju daljinsku komunikaciju sa ljudima ispred kamere.


Povezane vesti

Šta je termalna kamera za detekciju telesne temperature?

Šta je termalna kamera za detekciju telesne temperature?

Termovizijska kamera, poznata i kao infracrvena kamera ili termalna kamera, je uređaj koji formira sliku koristeći infracrveno zračenje. Sva tela...

23/02/2021

Antenall je instalirao LED rešenje kazinu Balkan Bet

Antenall je instalirao LED rešenje kazinu Balkan Bet

Balkan Bet, jedan od najvećih lanaca kazina u Srbiji, osnovan je 2000. godine i naziv je dobio po prvoj lokaciji za plaćanje u okviru hotela...

23/02/2021

Ostavite komentar